Ik vertrek weer naar Suriname
Door: pieterleijten
Blijf op de hoogte en volg Pieter
22 September 2008 | Nederland, Nijmegen
Eindelijk is het dan zo ver. Na maanden van voorbereidingen vertrek ik 1 oktober a.s. voor een half jaar naar Suriname. Lekker overwinteren in de zon. Na twee eerdere reizen naar Suriname heb ik mijn hart verpand aan Suriname. Genieten van het warme klimaat, de natuur en mijn vrienden en familie en niet te vergeten lekker Surinaams eten.
Ik heb een leuk huisje gehuurd in de wijk Nieuw Charlesburg in Paramaribo, een veilige rustige buurt. Het huisje heeft airco en warm water en een heerlijk terras, waar ik in mijn hangmatje kan genieten van een heerlijk boek.
Ik zal regelmatig een smeuïg verhaal vertellen over mijn wel en wee in Sweeti Sranang. (Heerlijk Suriname).
Je kunt ook op mijn verhalen reageren of mij een berichtje sturen. Uiteraard ben ik ook benieuwd hoe het met jullie gaat in het koude Nederland (Gemeen, he!!) Zodra ik in Suriname ben, plaats ik een berichtje op mijn site. Jullie krijgen dan automatisch een e-mail bericht.
22 September 2008 - 19:50
Marlies:
hoi pieter , geniet er maar lekker van ,hopelijk hebben we ook een sweeti winter , groetjes marlies -
22 September 2008 - 20:32
Carmen:
Hallo Pieter,
Lang niets gehoord van jou?Wij zijn onderhand ook verhuisd.Heb jij geen adreswijziging gehad?Leuk dat je weer gaat geniet ervan zou ik zeggen, en tot horens -
22 September 2008 - 20:59
Wilma:
leuk dat je ons allemaal gaat laten meegenieten. Goeie reis en geweldige tijd! -
26 September 2008 - 18:33
Mavis & Frans:
Goed bericht Pieter! Veel plezier in de bush. We blijven graag op de hoogte van je belevenissen. We houden contact. Groeten van de Dordtenaren. -
27 September 2008 - 10:03
Hans Roseboom:
even een berichtje uit het warme roemenie. hoop dat het gedoe met je mpv niet al te veel roet in het eten gooit. kom na je derde suriname avontuur maar even in de surinaamse hangmat hier in de tuin je verhalen vertellen. goede reis!!